De reglementen voor Robocup Junior 2018 staan online! Je kunt hier ze vinden voor dansen, rescue en voetbal. LET OP: Dit jaar hebben we besloten dat wij van RCJ Voetbal alleen de 1:1 variatie en voor RCJ Rescue alleen de Groene veld variatie aanbieden!

De reden waarom wij nu alleen op deze 3 onderdelen richten, is dat wij met de RCJ 2018 willen focussen op verbreding. Wij willen zoveel mogelijk (nieuwe) scholen laten meedoen. Door ons te specialiseren om deze onderdelen, hopen wij door de lagere drempel meer teams aan te trekken  en meer tijd kunnen uitrekken voor begeleiding, workshops, enz. Zodra wij in de komende ja(a)r(en) een goede fundering hebben gelegd voor de deelnames, dan kunnen we kijken hoe wij de onderdelen moeilijker kunnen maken, aldus dus hoogte in kunnen werken. Wij zijn een grote voorstander van deze piramide instructie en wij hopen dat jullie het daar ook mee eens zijn!

Teams of scholen die toch liever de Rescue Arena of Voetbal 2:2 willen doen, dit betekent natuurlijk niet dat het voor jullie einde verhaal is. Neem contact met ons op en samen kunnen we het dan hebben over begeleiding en support voor voorbereiding voor andere competities in Europa en eventueel de WK!

Categories: Mededelingen