Locatie en bereikbaarheid

De RoboCup Junior 2018  zal plaatsvinden in het Science Center in Delft. Het volledige adres is:

Mijnbouwstraat 120

2628 RX Delft

Het is ongeveer 10-15 minuten lopen van het trein station Delft (niet Delft-zuid). Er zijn parkeermogelijkheden naast het Science Center, maar als er geen ruimte meer is zijn genoeg parkeerplekken in de buurt binnen 5-10 minuten lopen. Kijk voor meer informatie op de website van het science center:

https://www.tudelft.nl/sciencecentre/plan-je-bezoek/bereikbaarheid/

Koffie en Lunch

Voor de ouders, begeleiders en bezoekers zal er koffie en thee beschikbaar zijn vooraan de Mekelzaal  in de Science Center, zolang de voorraad strekt!

 

Wij zullen ervoor zorgen dat er lunch beschikbaar is voor de gehele team en +1 volwasse begeleider per team. Let op, de lunchpauzes per onderdeel zijn op andere tijden ingedeeld om de drukte te beperken.

 

Er wordt een afgiftepunt aangewezen om de lunch-pakketten per team op te halen (zie plattegrond). We hebben een lijst van per school hoeveel pakketten opgehaald kunnen worden. Om het voor ons overzichtelijker te houden, als het kan, coördineren met de andere begeleiders van die teams om tegelijkertijd alle lunchpakketten op te halen per school voor alle teams.

WIFI

SSID: Science-Centre-EVENT

ww: ScienceCentre

Leraren/Docenten Lounge

We hebben een lounge-ruimte beschikbaar gesteld voor leraren, docenten en begeleiders, om de mogelijkheid te bieden om over de RoboCup Junior te praten en/of te vergaderen, of te kunnen ontsnappen van de drukte. Zie de plattegrond voor de locatie.

Werk en voorbereidingsruimtes voor de teams

Per onderdeel hebben wij een aparte werkruimtes ingedeeld (zie plattegrond). Deze ruimtes zijn echt alleen voor de teams! Begeleiders mogen aan het begin van de ochtend de teams meehelpen met alle spullen daar neer te zetten en alles op te zetten, maar zodra de oefenrondes gaan beginnen mogen er absoluut geen  begeleiders/leraren/docenten/ouders zich in de werk/voorbereidingsruimtes bevinden!

 

Let op: Voor rescue arena zal zowel de voorbereiding en de wedstrijden in dezelfde kamer bevinden. Dit betekent echter nog steeds de begeleiders de teams niet mogen meehelpen.

Vergeet niet mee te nemen

 

  • Backup van het programma op de robot
  • Reserve batterijen
  • Verdere reservemateriaal (lego enz)
  • Knip/plak spullen (scharen, lijm)
  • Dans: USB stick met muziek en beeldmateriaal

 

Verder is de RoboCup Junior niet verantwoordelijk voor spullen die achter worden gelaten. Let dus goed op je eigen spullen!

Regels onderdelen

Zorg ervoor dat de teams de regels van hun onderdeel goed kennen. Neem eventueel een kopie van de regels mee! Kijk op https://www.robocupjunior.nl/onderdelen-2/ . Voordat de wedstrijden beginnen, zal de wedstrijdleiding van het desbetreffende onderdeel nog eventuele kleine wijzigingen aan de regels of verduidelijkingen mededelen.

Gedetailleerde Schema

Er is online een gedetailleerde schema per team en per onderdeel beschikbaar op:

https://schema.robocupjunior.nl/#/

Van alle onderdelen is alleen rescue groeneveld (junior-rescue) opgesplitst in een primair en secundair league (aangegeven met (p) en (s)). De schema zal tijdens 7 april de gehele dag online blijven, dus bewaar deze URL op je telefoon/computer. Let op dat het misschien nog aangepast gaat worden, maar daar zullen we over berichten op de dag zelf!

Als er iets niet klopt met het schema, team naam verkeerd of verkeerde onderdeel, laat het ons zo snel mogelijk weten, door een mail te sturen naar info@robocupjunior.nl met CC naar kimberly@robocupjunior.nl