Sponsoring NK RoboCupJunior 2021

Graag willen we als organisatie van de RoboCupJunior Nederland de beleving van de RoboCupJunior voor de leerlingen tijdens de wedstrijddag in Delft zo leuk en indrukwekkend mogelijk maken. Met de TU Delft als hoofdsponsor hebben we de garantie voor een mooie locatie. Graag zouden we nog meer investeren in de beleving van de leerlingen. Hiervoor zijn we altijd nog op zoek naar sponsoren voor onze competitie.

Waarom sponsor worden?

Technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar hoeveel mensen weten nou precies hoe die technologie werkt? Het wordt steeds duidelijker dat de maatschappij meer en meer mensen nodig heeft met verstand van technologie. RoboCupJunior Nederland is al meer dan 10 jaar actief bezig om hier aan bij te dragen.

Door deel te nemen aan de RoboCupJunior leren leerlingen in de leeftijdscategorieën tussen 9 en 19 jaar hoe ze in teamverband een robot kunnen maken. Leerlingen kunnen meedoen aan diverse categorieën: van dansende tot voetballende robots. Meestal wordt dit door school of techniekclubs ondersteund. Jaarlijks zijn er diverse wedstrijden waarop kinderen kunnen laten zien hoe goed ze zijn in het bouwen van hun eigen robots. Ons evenement vindt altijd plaats in het voorjaar (april/mei), zodat de teams die uitblinken nog de mogelijkheid hebben om mee te kunnen naar het WK.

Om de kwaliteit van ons evenement te kunnen behouden en zelfs te kunnen verbeteren, zijn wij op zoek naar sponsoren die ons hierbij kunnen helpen. Met die hulp kunnen we er samen voor zorgen dat de leerlingen een geweldige, leerzame en interessante dag beleven! Sponsoring is op diverse manieren mogelijk. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons, wij denken graag mee met jullie over deze verschillende mogelijkheden! 

Ben je geïnteresseerd om bij te dragen aan de technische ontwikkeling van onze toekomst en doe je dat het liefst op ons evenement? Neem dan contact op met Marcha de Haan via: sponsoring@robocupjunior.nl.