Sponsoring NK RoboCupJunior

Graag willen we als organisatie van de RoboCupJunior Nederland de beleving van de RoboCupJunior voor de leerlingen tijdens de wedstrijddag in Delft zo leuk en indrukwekkend mogelijk maken. Met de TU Delft als hoofsponsor hebben we de garantie voor een mooie locatie en is het mogelijk om de wedstrijden plaats te laten vinden. Graag zouden we nog meer investeren in de beleving van de leerlingen. Hiervoor zijn we op zoek naar sponsoring van het Nederlandse Kampioenschap.

Technologie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Maar hoeveel mensen weten nou precies hoe die technologie werkt? Het wordt steeds duidelijker dat de maatschappij meer en meer mensen nodig heeft met verstand van technologie. RoboCupJunior Nederland is al meer dan 10 jaar actief bezig om hier aan bij te dragen.

Door deel te nemen aan de RoboCupJunior leren leerlingen in de leeftijdscategorie 9-19 jaar hoe ze in teamverband een robot kunnen maken. Leerlingen kunnen meedoen aan diverse categroiren: van dansende tot voetballende robots. Meestal wordt dit door school of techniekclubs ondersteund. Jaarlijks zijn er wedstrijden om te laten zien hoe goed de leerlingen hierin zijn. Dit evenment vindt altijd plaats in het voorjaar (april/mei) zodat teams die uitblinken nog mee kunnen naar het WK.

Om de leerlingen een unieke ervaring mee te geven zijn wij op zoek naar sponsoring van dit evenement. Sponsoring is op diverse manieren mogelijk. Te denken valt aan onder andere: vermelding op website, artikelen voor in goodybag,Sponsoring van shirts, standje tijdens de wedstrijddag. Uiteraard zijn andere ideeën altijd bespreekbaar. Ook materiële sponsoring die bijdraagt aan een unieke ervaring is van harte welkom.

Ben je geinteresseerd (of ken je iemand die geinteresseerd is) om bij te dragen aan de technische ontwikkeling van onze toekomst, neem dan contact op met: sponsoring@robocupjunior.nl.